Vahepeal ehk head uut!

...on sündinud 3 beebit, kes kõik on väga erilised. Üks neist juba sündis oktoobris, kuid oli väga väga oodatud, ja kuna tegemist oli väga raske juhtumiga, siis kohtusin temaga alles enne jõule, kui ta polnud veel 3 kuunegi. Aga oli väga asjalik noormees, jutukas ja rõõmus nagu ta emagi.
Siis jõulude ajal sündis ühele tuttavale teine laps, tütreke - jällegi tore mõelda, et on "samaaegne" - asi, mis on oluline vaid meile, kes me samal ajal rasedad oleme, eks. Muidugi on see ka üks tore võimalus meeles hoida, kui vanad need lapsed siin ümberringi on. Kunagi oli mul isegi mingi Exceli tabel, kus kõik sündinud lapsed kirjas olid. Siiani mäletan, kes oli esimene (nendega ma nüüd enam isegi ei suhtle, aga tõepoolest, vanim saabki 10-aastaseks juba!), mis nimed, sünnikuupäevad ja millal nende õed-vennad saabusid... vahepeal oli aga suur paus ja nüüd on nn teine ring, minul niisiis esimene muidugi, aga noh eks siis saan veidi hiljem neid rõõme kogeda. Hea et saan, eks?
Ja kolmas, ka samaaegse raseda laps, sündis aasta viimasel päeval - nii tore uudis ja vanemad saidki ilmselt imetleda seda aastavahetuse ilutulestikku VIP-idena keskhaigla kõrgelt korruselt (seda tutvustati meile majatuuril kui üht toredamat päeva, mil sünnitusi vastu võtta).
Järgmine peaks olema siis meie poiss - ja me juba väga väga ootame temaga kohtumist (jumal, ma kõlangi nagu mõni nendest seniil-sentimentaalsetest rasedatest, kelle peale ma isegi praegu silmi rullin). Aga no ootan. Mis sest, et ta ei tohi veel vara välja tulla, sest kuu aega on ju veel jäänud!
Nüüd jääb oodata veel, et veel üks samaaegne, minust kuu aega hilisema tähtajaga proua, ka progresseeruks.
Natuke kaugemasse tulevikku võiks jääda veel kaks sõbrannat, kes juba ka aktiivselt "asjaga" tegelevad (kuid vähemasti nad tegelevad, st nad on ise sellest rääkinud ja seetõttu ma leian, et on OK neile ka pöialt hoida, mitte aga peale suruda, et kunas siis teie, ah?) ja loodavad peatselt ootele jääda. Ma tõesti soovin, et 2016 on see nende aasta :)
Ja veel kaugem samm on see, et ka need, kes veel alles otsivad, võiksid leida kellegi, kellega siis tegelema hakata ühises suunas! Ning need, kes ei taha ega mõtle veel, nendele ma soovin head ja mõnusat uut aastat ning ei pea ju tõesti ainult titeteemadega tegelema nagu allakirjutanud rase, eks?

No comments:

Post a Comment